Steeds vaker komt het voor dat bij woonhuizen en bedrijven wordt ingebroken. Als aanvulling van goed hang- en sluit werk geeft een alarm- en/of camerasysteem u net dat stukje extra veiligheid. Niet alleen als u thuis bent maar ook op het moment dat u uw huis of bedrijf verlaat.

Een alarm- of camerasysteemsysteem werkt zowel preventief als bij een werkelijke inbraakpoging. Mocht er toch een poging worden gedaan, kunt u kiezen wie er op dat moment de melding van de inbraak krijgt. De melding kan naar een meldkamer gaan, maar u kunt er ook voor kiezen om de melding naar uw mobiele telefoon door te sturen. 

Tegenwoordig zijn alarmsystemen eenvoudig te bedienen en kunnen ze naast inbraakmeldingen diverse andere meldingen zoals brand of lekkage signaleren. De beelden van uw camerasysteem zijn uiteraard via uw smartphone of tablet (live) te bekijken.

Ook is bedrading niet in alle gevallen meer noodzakelijk om een betrouwbaar en voor de verzekering goedgekeurd systeem bij u te realiseren. Dit voorkomt hak- en breekwerk. Het systeem is eenvoudig uit te breiden en bij een verhuizing kan de installatie worden herplaatst. 

JB Streefkerk Inbraakpreventie levert en installeert in samenwerking met een VEB-erkend elektronisch beveiligingsbedrijf een passend en goedgekeurd systeem voor elk huis of bedrijf.