Veilig wonen zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Elk jaar wordt er in Nederland zo'n 100.000 keer ingebroken.

Wilt u niet het volgende slachtoffer zijn. Bel dan met JB Streefkerk Inbraakpreventie. Samen met u stellen wij een beveiligingsplan op, waarna u een offerte ontvangt.

JB Streefkerk is gecertificeerd om het Politiekeurmerk Veilig Wonen toe te kennen. Als uw woning na uitvoering van het beveiligingsplan dit Politiekeurmerk Veilig Wonen mag dragen, neemt de kans op een geslaagde inbraak met 90 procent af. Veel verzekeraars geven u in dat geval ook korting op uw inboedelverzekering.

Enkele eisen waaraan een woning moet voldoen om het Politiekeurmerk te krijgen:

- Goedgekeurde en gecertificeerde sloten op bereikbare ramen en deuren.

- Verlichting bij de buitendeuren.

- Rookmelders op elke verdieping.

JB Streefkerk Inbraakpreventie levert alle sloten van alle merken.

Wij kunnen bijvoorbeeld een meerpuntssluiting plaatsen. Met speciaal gereedschap frezen wij deze meerpuntssluiting perfect in uw bestaande deur. Voordelen: met één handeling sluit uw deur op drie punten. Ook trekt de deur niet meer krom.