Het Lexmondse bedrijf JB Streefkerk Inbraakpreventie heeft de prijs ‘PKVW sales & service 2012’ gewonnen. Het bedrijf kreeg de prijs van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vanwege zijn servicegerichtheid en het aantal afgegeven PKVW-certificaten.

De prijs bestaat uit duizend euro en een beeldje. Jan Bernard Streefkerk was verrast toen hij tijdens de uitreiking de naam van zijn bedrijf hoorde. 'Ik had niet verwacht dat ik zou winnen', aldus de enthousiaste Streefkerk. 'Maar de prijs is een mooie erkenning voor mijn werkzaamheden en die van de vakmensen waar ik al jarenlang mee samenwerk.'

Streefkerk mag sinds 2002 het Politiekeurmerk Veilig Wonen voeren voor zijn inbraakpreventieve werkzaamheden. Streefkerk helpt op jaarbasis honderden woningen aan een certificaat.

De Lexmondse ondernemer kreeg de prijs donderdag uitgereikt tijdens de Veilig Wonen Dag in Bunnik. Streefkerk heeft net een nieuwe bedrijfsruimte betrokken en kan het geld dus goed gebruiken. Het beeldje krijgt een mooie plaats op de schoorsteenmantel.